Va missa jag?

Sitter här i felles och emmilys lägenhet...helt ensam, dom jobbar...jävla lyx måste jag säga. mycket har inte hänt på senaste...vatt faktist på en intervju men det sket sig. Men jag kämpar vidare. Sitter och funderar på att dra över till dK och söka jobb där. kanske hittar nåt skoj.
övrigt så glider det på. FEST på fredag slappa resten är tanken....Men jag vet hur det brukar bli när fassan inte är hemma. Inte vatt så mycket festande på sista tiden faktist, Sist va det i skurup som man blev lite berusad faktist...men men....kommer igång snart igen hoppas jag.
Kommit på med att syrran snart kanske flyttar till malmö, känn över fett...faktist den lilla fisen med.
Annan tanke är att tjejerna har för överigt jävligt varmt i sin lägenhet, Fick sova hos emmily eftersom leonor tjuvade min soffa i det rumet va fan bastu. Emmily sa att det är hon som är varm är hon sover men tror fan inte på det. Dom har skruvat upp värmen för mycket....o det är ju SOOOOOOMMMAR nu ju.

Hoppas detta va en bra uppdatering på allt. Ska bättra mig och skriva så ni som inte vågar snacka med mig men ändå vill veta va jag hittar på för bus kan se....o ja...du vet vem du är.

Over and out motherfuckers. 


RSS 2.0