Höra nåt fint?

http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

slut ögona och lysna.

xx


lite skit o sånt

Vart har sommaren tatt vägen? När man åker hemifrån på morgonen o det är halvmörk ute så inser man att det kanske är tid att ta på sig långbyxor?
har vatt grymt sjuk föra veckan och Efter en vecka sängliggande så ville syrran  ut och festa. jag ville inte. Efter lite marckusspö så övertalade hon mig att dra ut på lördagen. Det va ingen hitt. jo kul hade vi men dagen efter mådde jag skit och va bakis. Så det va bara att stanan hemma på måndagen igen. Tack syrran! sen har det väll inte hänt så mycket, eller kommer att hända. Eller jo en liten sak har hänt som va ganska kul. Mende(chicano). En gammal kompis som jag spelade med i chompis skerv till mig och ville starta upp igen. Tror inte det blir så mycket av det men om det nu händer och alla Bang, davman,moka,miklo och alla andra grabbar börjar nöta igen så kommer det bli skit kul. Som olddays. nu ska jag slänga i mig mina ostbullar och cola.

Over and out

:D

Funny Pictures

:)

Funny Pictures

x

Då va det måndag igen. Sitter hemma och har feber, som typ havla landet har värkar det som. Trode jag kunde smita undan denna förkylnings tiden men ikke. Det har hänt ganska mycket här nere i malmö sen jag skrev sist. Malmöfestivalen har varligt och skakat om malmö, och helt ärligt så kan jag säga att den sög lika mycket som den brukar göra...Men en sak va iaf grymt ,fick träffa thaw och hennes pojknvänn som man har spelat med ett år typ men inte träffat. Grymt härliga personer. Dom skulle se några band spela och bilade ner hit på onsdagen och stack hem på torsdag natt. Lite bull att dom fick sova i bilen eftersom alla hotel malmö va bokade. Men dom klagade inte :) . Utöver det så har det vatt det vanliga. Skola sen festa. Men faktist. Föra helgen va jag hemma på en lördag...ja ni hörde rätt. jag räknade ut att det va första lördagen jag satt hemma på typ 6 månader. Låter inte så bra när man tänker efter. Fassan fattade inget när jag gick upp kl på söndagen dagen efter, brukar komma upp typ vid 1-2 tiden annars. Denna helgen har vatt ganska kul den med. på fredagen festade jag med johanna som skulle dra och jobba i norge nu. Så man slipper henne iaf 4 månader...Men vi för se. tror dom kommer komma hem om typ 2 veckor om jag känner henne rätt.
iaf, vi satt hemma hos johanna sen kb. länge sen man va där men kul hade man till felle ringde. felle kommer slå mig blå om man skriver mer om det men jag tyckte iaf det va grymt jävla kul :).
                      
  
                                                                                              
 

Sen lördagen va jag ute med andy från skolan och hans kompisar. Dro till slakt där jag träffa emmeliy och leonor. hade trevligt. Dom dansade häcken av mig iaf, och jag som håll på att bli sjuk klarade inte av det där. kom hem kl 8 på söndag morgon och va...ja...stendöd         

 
                                                                             
 



                                                                                         .  

over and out



 

RSS 2.0