konstigt

jag vet inte hur man ska förklara det men det. har kännt mig så kass senaste månaden, inte sjuk eller så men bara kass. Vatt tröt hela tiden och jag har gått från skitglad till bara grinig på 1 min.
Viste inte va som va fel, kanske hade hänt nåt? Som jag inte trode gjorde mig nåt men ändå? Jag vet faktist inte.
Men igår va det droppen, satt och tugga med fassan och så började vi snacka om saker som jag inte tycker om att snacka med han, typ såna saker jag tar med min syrra eller nån som typ fattar sig på det...iaf.
Kännde att jag bara ville komma ifrån. Inte från bordet eller så utan från mig sjävl. Har aldrig haft den känslan innan. Ville typ bara skrika...men viste inte va jag skulle skrika, fattade nadda.
Gick därifrån och ut och rökade. Sto och bara tänkte va fan det är med mig...eftersom nu fattade jag att det va nåt som låg där inne som bara väntade på att komma ut. Men va fan är det då? Sto länge och funderade på va fan det kan va. Kom inte fram till nåt...Men sen. Funderade jag lite på när det började.
För typ en månad sen, när jag började äta mina piller. hade gjort det en månad innan men inte lika många per dag. Då to jag 2, en på morgonen o en på kvällen. men nu tar jag 3 på morgonen.
Och eftersom detta är starka jävlar så ställde läkarna frågor innan jag fick dom. Som om jag deprimerad. nej sa jag så klart.
Så jag sprang och läste om pillerna, o så klart. Bivärkningarna är att man kan bli deprimerad, känna en tomhet, humorsvängningar osv osv osv osv..lista blev lång.
Liksom, trode faktist aldrig jag skulle gå o bli kocko på några piller som gör mig bra..,men shi fick jag.
Så nu har jag gått i en månad och vatt typ deprimerad. Känns fett bra just nu eftersom då vet jag att det är inget som är typ fel på mig men ändå. Ska ta dom här pillerna i 3 månader till...ska jag gå runt och va "lässen" då hela tiden?

party party

jag har insett att jag börjar bli gammal som fan. Inte minst att jag tycker 18 åringar är små utan att jag inte kan festa 2 dagar irad längre. Sjukt jobbigt eftersom det är ju så förbannat kul. Helgen började med att på fredagen skulle jag träffa Laufey och fika sen dra till parken och grilla med några polare från skolan.
Väll inne i malmö vid 4 tiden träffar jag henne och vi drar ner till lillatorg, Solen brände på som fan och det va trevligt. jag är inget fikamoster så jag va inte så road över iden att göra det men jag blev faktist posetivft överraskad.
När vi va klara så dro vi båda till parken och letade upp dom andra. Väll där så grilldase det, drak öl och spelades musik på gitaerna.Tony börjarde kasta med eld och alla skrattade o hade en trevig kväll. När solne gick ner så va alla trötta och jag mange, ulf och laufy gick hem till henne och spelade lite mer musk. Typ vid kl 12 så dro vi därifrån och mange o ulf dro sig hemåt medans jag dro vidare. kom hem till niklas kompis som hade haft fest. Niklas och jag har kommit fram till att jag alltid kommer när det mästa folket har dratt för alla festerna.
iaf så va det trevig folk där och snackade med några innan kl blev 3 och va tid att sticka hem och sova.
Väll i malmö igen så ringde johanna till min stora förvåning när jag sto och väntade på bussen.
Slutade med att jag gick hem till henne och vi låg och snackade om allt möjligt skit till kl 5 på morgonen.

Dagen efter. på lördagen vaknade jag typ vid 1 tiden hemma hos johanna, på med kläderna och dra mig hemåt. För att dusha och dra ut sen.  Denna gången va det hem till en tjej, sanna , i min klass som skulle ha fest. Sanna som då har festen är hårdrockare typ...eller hon är nåt annat men bara för ni ska få en bild av henne så skriver ja så. och det är hennes kompisar med. och alla andra som va på festen....och sen va det jag :). Kul som fan när alla titta på en som man va en utomjordig när man kom, men men...hade grymt trevigt faktsit. Träffa en gammal polare som jag inte sett på 5 år. han hade inte fårändras nåt.

När jag tyckte jag hade gjort mitt där så va det bara att dra sig till nästa fest. Det va hemma hos en annan på värnhem. Blev körd från "ja-där-sanna-bor-som-jag-inte-kommer-ihåg" till södervarn eftersom jag skulle till värnhem och dom åt andra hållet sen. Sen skulle jag köpa cigg med så jag börjar gå upp mot stan men hittar inget. Sen när jag väll hittar ett ställe så märker jag att jag är halvvägs så det va lika bra att gå hela vägen.

Väll hemma hos henne, o så klart hade mer än halva folket gått redan :) . Men niklas elli och några andra satt kvar. Slutade med att jag däckade där i DEN MEST UNDERBARASTE SOFFAN jag sovit i.

Over and out

helvete..

Ditt testresultat, 8-15 poäng Du fick mellan 8-15 poäng på testet. Denna poäng visar att du bör tänka över ditt drickande. Du ligger bland de 15 procent bland den manliga befolkningen med mest riskabla alkoholvanor.

Du bör verkligen dricka mindre. Du kan antingen försöka minska ditt drickande på egen hand eller rådfråga till exempel din husläkare om metoder för att skära ner.

Gör det själv på http://www.vardguiden.se/Alkotest.asp?c=3604&ArticleID=7349 :)

jag överlevde dagen!

Fett happy, med tanke som min dag började så skulle detta inte va en bra dag. Men ack den som ger sig.
Efter en stadig frulle med carlos, emmi, sanna och nicklas så va man fett pepp för att gå ner och dra ett sträck med tig-svetsen. och fett bra blev det. PÅ FÖRSTA biten. Klarade det helt underbart och fick MVG (har bara gokänt) men läraren va fett stolt över mig. Så jag behövde inte göra slutproven, allså det man gör i slutat så dom tittar om man kan skiten.
Så nu har jag börjat med att svetsa runt rör. O det är ett jävla helvete. Inte med att man ska hålla i tigsvetsen utan man ska köra med tillsats med. Men men...det kommer väll det med :) . macke fixar biffen!

Sen så skicka felle ett sms o fråga om jag skulle komma hem till anna. Som bror typ 5 min ifrån min skola. Så jag jogga hem till henne o så spelade vi tv spel och snackade massa skit.
Sen va det hem och göra det gamla vanliga. äta, tv, msn, spela, sen däcka.

Dagen börjar bra iaf

Klockan är nu för tidigt. Dagen började med att mobilen ringde kl 6, och eftersom jag inte kunde sova inatt fast jag gick o la mig kl 10 så åkte mobilen rätt över rummet in i väggen på andra sidan...den slutade ringa iaf...men efter några minuter så blev jag lite rädd och sprang upp till den livlösa mobilen och titta till den...den hade överleft iaf. så Nu va jag iaf vaken...eller vaken är lite väll o ta i. jag lyckades iaf komma ut på altanen och ta en cigg. Tror jag lyckades sova när jag sto där någa minuter. Sen va det bara in i badrummet och tvätta sig osv.

Sen va det det där med att klä på sig. Det är inte svårt i det men när man står typ halvsovande och inte kan se nåt så kan det va ganska kul...Började med att jag glömde boxer. Så av med byxerna igen eftersom det va fan inte skönt kan jag säga. Sen tröjan på fel håll osv...Ni fattar vinken. Men andra ord jag är helt död idag. Men jag klgar inte...sitter i skolan nu helt fuck up ska börja svettsa. helt bra att jag som inte äns klarade att klä på sig ska svetsa med gas och såna saker. Så om ni hör nåt från malmö idag...en stor smäll så va det ja....lovar!

Vällkommna :)

Börjar med bloggen nu eftersom jag hade innan bilderdagboken och det va typ som en blogg...fast i bilder. Men nu buggar den sönder och jag vill inte ta sönder mitt t-bord. Så jag to väck min profil där och börjar ist med att blogga...som alla andra :)

En sak till. om ni inte känner mig och ni läser denna blogg så ha i åtanke att jag har dysleksi så min stavning är inte alltid det bästa :)

RSS 2.0