oj...redan alla hjärtans dag? pff

Såja...uppdetera bloggen....
Mycket har hänt nu på det nya året. Men orkar inte skriva allt, så en snabb genom gång. Festar som vanligt. haft några vita helger faktist...en eller två. Träffa ex:et...gick mycket bra. Skolan är klart, Snart jobb...eller ska börja leta jobb. Vatt och tittat och spenderat lite tid i skurup, för över är en jävla skit håla...värre än arlöv..men fins nåt där som jag gillar så kan inte göra nåt åt det :). märkt att folk man spelar med på internet kan snacka skit om en bakom ryggen utan att äns känna mig i riktiga livet, Ganska fint det där :) .

tycker allt bilder är mycket bättre än att skriva men fattar mig inte på hur man lägger upp bilder här så om ni ska ha en utvadering om va jag hittat på så är det facebook som gäller. Från "Tjajul" till tja14 eller va jag nu är på :)


ja det va väll allt.


Over and out!

Utkast: Blev utmanad ...

Blev utmanad av Nima eller Goashi som jag lärt känna honom som. Det var svårt som fan om jag får säga det själv men det är väl därför jag gör det :)

"Bloggaren skriver 8 fakta/ (o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar. (Kom ihåg att länka- spread the love!)"
1. Biter på naglarna ibland
2. Tröt för det mästa
3. Dricker för mycket(ofta)
4. Sparar på trasiga skor bara för att de är snygga
5. Hatar att sitta på buss/tåg/bil
6. Kan va gnaska grym ibland
7. spara pengar? va är det?
8. Gör såna här listor

RSS 2.0