Uppdatera skiten?

Känns som man måste skriva ner lite saker som hände i helgen så man inte glömder det. Eftersom denna helgen va nog fan toppen på knoppen! Sen hände ju nåt mindre roligt natten mellan torsdag-fredag när vi hade en smuttig jävel här hemma som tog min och karis mobil och hennes plånbok när vi log och sov. Liksom man kan inget göra än att tycka synd om personen. Är han så fattig så han måste go in till främlingar på natten och sno deras saker?
Har han failat så mycket i livet så man kan nå botten så? patetiskt...
Men men. Det stoppa inte mig från att ha en kul helg på möllevångsfestivalen. pepp från fredag morgon drar jag till skolan. och eftersom jag jobbar så bra så fick jag, carlo,magne och andy sluta tidigare som vi inte tackade nej till. Så jag va hemma vid 3 tiden och slängde in mig i dushen. sen va det hem till farmor och äta sen in om till felle som jag skulle förfesta hos sen ut. va det tänkt och träffa fia och hennes kompisar. men den lilla mesen hade jobbat så hon orkade inte. Men full blev hon....macke done it agen!
Så det va bara att ringa fia och träffa henne. Och dom dom flesta vet, så när tjejer förfesta och bestämmer att man ska träffa dom sen på kvällen så kan det ta grymt lång tid...och det gjorde det denna gången med: ) , men dom kom ut till slut....vid2...och då hade allt så klart stängt. Så vi kommer till torget där ett band spelade...kommer inte ihåg namnet men dom va fett bra. Alla dansa utan marckus eftersom han hade ont i bena av all vandring som vi hade innan.
Sen hände det inte mycket mer utan jag gick med fia hem till henne och sa hejdå sen va det hem och däcka hemma hos felle.
lördagen spenderade jag med felle i stan, hon behövde kläder och macke älskar shoppa ju så det passa fint :) hon hittade skit snygga kläder. Och underkläder efter MYCKET om o men. Blev grymt snyggt iaf. Sen va det hem och göra sig klar till änu ett förkrök. lite sliten sätter jag mig på bussen in till uffe och försåker komma igång. Igång kom jag när jag träffa gänget. Fett kul personer att festa med. Hela gänget va där utom sanna som hade festat i 30 timmar innan och som som bambi där hemma.
Efter mycket skratt och "din mamma skämt" dro vi in till stan. på bussen va det mycket sånger..bla "hej busschaför" osv.. med andra ord så va vi asnitade hela gänget.
Väll inne i stan sätter vi oss i jesusparken där dom hade en scen men reggy(stava?) jag o magne kunde inte sitta still så vi dro till dansgolvet dirr och skakade.
Sen hittade vi robban från skolan. han satt och åt ships på gatan med 2 kompisar så vi tyckte synd om han och bjöd in han till gräset som är ju så klart mycket mjukare :) . Men sen när vi sitter där så börjar jag bli sonk, samma med magne. Så jag ringde upp felle och sa att dom skulle komma. och det gjorde dom. Hon emmy(felles chef) och hennes kompis som jag inte kommer ihåg namnet på, kommer...ja går gör dom inte utan typ trillar fram,  men dom livade upp stämninge ganska bra och efter mycket dansande till bandet som spelades så dro vi vidare till efterfesten som skulle va i folketspark. Träffa lite folk man kännde och tog några öl, o så klart...dansade änu mer. jaaaa....orkar inte skriva allt men kvällen slutade med natta mat sen jag och tjejerna hem till felle och däckade.
Sammanfattningn av denna helgen. Sjukt bra musik, sjukt underbara mäniskor man träffar på möllan. och sjukt trevligt att träffa lilla felle igen :)

over and out

Inbrott

inatt så hade vi inbrott när vi låg och sov och dom jävlarna tog min mobil 1dm ifrån mig när jag låg där sovande. Så jag har atm ingen mobil ni kan nå mig på. Så om det är nåt så skicka ett medelande på facebook eller ring hem till mig om ni har mitt hemnummer.

Vill tillbaka.....

Allås nu har det gått en vecka och lite till sen jag kom hem till malmö igen. Inte för att malmö suger osv men fan...jag vill upp till 08 landet igen! Ligger och tänker på syrran och våra äventyr.
jag har ju sakt att jag ska flytta dit nån dag. Så nu har jag och syrran snackat lite mer alvar på det eftersom jag slutar ju snart min skola. Så om allt klaffar så ska jag jobba på kokums tills min lärningstid är klar sen söker jag jobb i sthlm. Och om det sthlm behöver lika många svetsare som dom gör nu så ska det inte va nåt problem alls. Men som alla vet så hitta lägenhet i sthlm är ju så jävla svårt...Men det fixar sig...det gör det ju alltid i mitt liv :)

HÅRDROCK!!!!!!


Singer Faints Off Stage - Watch more free videos

Sthlm

Har funderat mycket över hur jag skulle sammanfatta sthlm´s resan. Men har inte kommit på nåt...inte nu heller men känner att om jag väntar lite mer så kommer jag inte skriva det alls. Jag åkte upp till sthlm på lördagen och stannade där tills måndag. allså 10 dagar i ett främmande land. Faktist eftersom sthlm är fan inte som malmö. Kännde mig som en invandrare där. Så fort jag öppnade munnen så titta alla helskumt på mig. Och inte mindre när jag handlade och skulle betala. Kännde mig som en retard helt enkelt.
Jag har lärt mig mycket i sthlm. Första är väll att det är en sån jävla skön stäming där när man är ute på helgerna. Andra...det som är mindre bra är att om man ska vidare från ett ställe till ett annat är att man tar inte taxi eller går. Det är långa avstånd. Sen så suger deras "debaser" (stava).
Sen så är det faktist inte så kul att hänga med två tjejer från italen till deras hotelrum. Man ska fråga först hur stor säng dom har. har sett på tv när en kille drar hem med två tjejer...ser ju sjukt coolt ut liksom. Kan säga att det inte är så. Helst inte när den ena bara kan eng och det är den som däckar först sen sitter man där och glor på den andra och försåker snacka men jag kunde lika gära säga "Du luktar fis" och hon skulle svarat med "thx" eller nåt.
Sen kan jag säga att tjejer inte är lika lättfotade som i malmö...Ta inte illa upp nu tjejer här...jag menar inte er alla.
Man kan inte få hem en tjej därifrån så lätt. I mitt fall så slutade det med att jag min dumma fan förklarade hur vi skulle sova...det lät så här "Jag har en liten luffmadras i min syrras 1a vi kan sova på" och inte nog med det så när jag va på mållinen så skulle jag säga hennes namn. Kan säga att jag sa helt jävla fel... :)

Men med tanke på det där så hade jag en jävla underbar vecka. Jag fick träffa min syrra. Vi hade det underbart. Vi shoppa, fika, spelade, mös framför tv med tacos osv. Och mycket mycket skitsnack va det. Trode vi inte skulle ha så mycket att snacka om eftersom vi ringer varandra typ var dag men det hade vi. Hon hjälpte mig med mycket som jag har funderat på länge. Hoppas jag kunde hjälpa henne med det hon funderade över med.

Sammanfatting: jag behövde åka iväg och tänka på annat, och det fick jag. Syrran....jag älskar dig o vi ses snart igen :) 

Over and out

Buhu!

Kl är nu 11:26 och bara jag som är vaken i denna lilla lägenheten. Tänkte köra en uppdatering på va som har hänt här i sthlm men det har faktist inte hänt så mycket, Efter vi var i nörrköping så blev syrran kass. Och inte bara lite kass, utan super duper mycket kass. Så hon blev sängliggande :( . Men igår fick jag iaf ut henne och en stund så jag kunnde få shoppa lite. Kliade i fingarna lite, Fick med mig 1 par vita converse och 3 t-tröjer hem iaf. Så im good :).
Sen har vi inte gjort så mycket mer. Har insett att man inte kan gå ut och ta en öl som man gör i malmö här. Ganska tråkigt. Så syrran och jag har underhållingt oss med att spela Dator/psp/nintendo DS/ Ps2 och tittat tv. Denna lägenheten är fan geek över det. I like!

vistja.....glömde nästan, jag ska klippa mig och färga håret. Bara vet inte vilken färg det ska bli : \

over and out!

the way to up

Lördag morgon, vaknade av att linnea reste på sig och gick upp. Tittade på kl och så att den bara va 9. Aja tänkte jag lika bra att gå upp, skulle ju packa och fixa mig eftersom bilen från johanna gick 3 och ville inte komma föresnt.
Så gick med linnea till bussen och sen va det hem och packa väskan. To en jävla tid eftersom jag viste inte vilka kläder som skulle med. Det brukar va så att man packar kläder som man inte äns använder och dom man vill ha på sig har man inte tatt med sig. Men jag tror jag fick med mig allt.....tror jag.
Som sakt så skulle vi träffas kl3 hos johanna. Det slutade med att vi åkte från malmö kl 7. Fett lack som jag va men s inget. Eftersom ville inte sitta i en jävla nissan micra med 5 st och va sur. Ta det med ett leende tänkte jag. Resan upp gick skit bra. Körde bara fel en gång, va typ i göte innan vi insåg att vi skulle ha svängt av, men men...va ska man göra.
Efter 6 timmar i bilen och en stel kropp så kom jag till norrköping. Där Yllet, en tjej i syrrans klan och som jag har spelat med mycket skulle ha sitt födelsedagskalas var. Dom lämnade av mig på ett köpcentrum. Fett bra tänkte jag...helt jävla dött va det där. Men det löste sig. Fick ett sms av lanc med taxi nummer och gatuadressen sen va det biff.
Taxin kom och han som körde tittade jävligt konstigt på mig....hade jag med gjort. Men det första jag sa innan jag steg in ava att jag va skåning så blev han lungn.
Väll hemma hos Yllet va festen på sitt avslut. Inte mycket folk kvar och alla va typ inne på sistaminutenraggen. Tänkte jag måste nog rivstarta detta men 2 groggar för att få komma igång. Det där backslog på mig. Efter att ha sovigt 3 timmar natten innan och som sakt åkt bil i 6 timmar så kan det inte sluta bra. O som sakt så va jag helt pepp i 1 timme. Sen va det bara rakt neråt. Hittade en säng och sen va det svart. Vaknade upp att syrran står över mig och slåt på mig och säger att vi ska hem till lanc och däcka.  Lanc är en tjej som med spelar i syrran klan och som jag har snackat med och spelat med innan. vaknade upp med en god pizza luckt. Det va ganska nice. Vi åt lite och titta på en cs match på hltv sen va det hemåt. Lanc körde oss till tåget...fett skyrre.

inte mycket mer att berätta men ska komma till den saken som fick mig att lägga en tår när jag träffa syrran igår. Hon har tatuerat in mitt och brossans namn på sina handleder.  Skulle slänga upp en bild här men fatta inte hur man gjorde så jag ska lägga upp den å facebook ist. Take a look.!



RSS 2.0