Nytt år.

NU är kl 9:38 på en fredag. Mackeär fan vaken o han är JÄÄÄÄÄÄÄÄVLIGT röksugen. detta skitet orkar han inte med. Måste erkänna att mitt sluta röka har gått så där. Men igår rökte jag bara 4 blås som jag tjuvade av sara. Från ett helt packet om dagen till några blås är ju faktist ganska bra. men nu när jag vaknade va det lite svårt. Fick ta en cigg av fassan och rökte. Fast det va som att ha sex faktist så sög det...smacka inte alls som innan.
Men men ska springa och köpa såna tuggomi snart. dom är helt okej.

Va hände på nyår då? jo hela börja hemma hos mig och vi åt med min syter, brossan och syrrans kompis emma som va nere och hälsa på. Mycket trevligt och efter några öl så va macke´s party mode igång. Men där va nått/nån som fattades ;)
senare in på kvällen och när vi skulle dra in till stan för att fira nyår på möllan så insåg jag att min plan för vart o vem jag skulle sova med fungerade inte. Lite sur över det lullar jag vidare och beställer in öl o sprit på krogen.

Kl slog 12 och alla va glada och smällarna smällde. macke stog så klart med flaskan i näven och hoppa och skratta och blev rädd varje gång det smällde. Jag har inte riktigt kommit över smällarna än :( . Sen bar det till kb där vi insåg att dom jävlarna har höjt inträdet till 200kr och inte nån av oss va så jävla sugna på det där. Så vi drog hem till brossans lilla 1a med öl och lysna på musik. Väll där blev macke och felle sura över att vi skulle sova ensam sista natten på året och vi beslöt oss för att dra oss hem till felle och sova.

Men väll på vägen hem till henne så ringde nån som jag blev ganska mycket super glad över. Det va en full emmily och en sara som var på väg in till malmö. kan ju säga att macke log lite när han fick reda på det.
Så kvällen/natten blev som jag ville. jag fick sova med en tjej som har värdelsen mjukaste och musigaste mage. lite surt vadet bara att den där tjejen väckte mig tidigare än kl 10 och då blev macke inte så glad...Men va gör man inte ;)

med andra ord. Nyår 2008...eller skriver man 2009? skit samma, Va en av dom roligare måste jag säga. Tack alla som jag träffa och tack alla som jag inte ville träffa osv.

Puss kram, over and out

RSS 2.0