Den är bara helt jävla död

Min dator är död, fett sur nu. Och det hela började med att "nån" porrsurfa på min dator och gav mig virus. I blame niklas!
iaf så har jag haft det där viruset länge. Va faktist ganska kul i början eftersom kl 12 var natt så satte det igång en ljudfilm från nån reklam och håll på i typ 10 min. Tänka hur jävla rädd jag blev första gången den satte igång? men sen efter en tid så va det mindre kul när man typ satt och spelade osv. Så jag hittade va filen hette och googla skiten. Hitta att fler personer hade fått samma skit, så jag läste lite tills jag kom till en sida där en kille...Som jag nu bara vill döda, skrev ett program som man kunde ta väck det.
så jag tankade programet och körde en scan i hop om att jag kunde ha en frisk dator efter det.
den hittade typ 200 filer som va virus enligt den. fett tyckte jag o to väck alla...starade om datorn....pff...inget fungerade.
****¤"#¤"¤"#¤ ¤"#¤"#¤"#¤ &%/%(/&()"#%# tänket jag. Formatera då.
Roliga är att nu sitter jag med en formaterad datorn men ingen fungerade xp cd, fett kul eftersom när jag väll skulle formatera så to jag så klart fel av dom 5 HD jag har och inte bara en utarn 3 st fel. Så nu har jag inga filmer, spel eller program som jag har sprat på i typ 5 år. mindre kul.
men va ska man göra..jag va iaf smart och to över alla 58gig bilder till fassans dator så dom är iaf räddade :D
Så nu har jag iaf nåt att göra denna veckan...klydda till det mer med min dator så typ när jag är klar fungerar den inte alls.

Citat från syrran när jag sa jag skulle formatera min dator "jaha, då ser man inte dig på internet ett tag då" ...... känner den tjejen mig eller vadå? :D

Söndags underhållning :)


jag bara älskar att ha rätt

jag är helt klart så jävla underbart bäst. jag har fan rätt i allt :)

jag vs ******** 21-0

:)

Min syster

Varför är min syster så jävla bra? varför är hon så underbart och varför står hon ut med mig? Fattar mig inte på det men ända jag vet är att jag älskar henne över allt annat och hade inte klarat mig utan henne.
Saknar henne så det gör ont.

Bara jag som tycker att det där stämmer?

Funny Pictures

Härligt med knarkare

Ibland undrar man allså. Dödar värkligen knark alla hjärnceller eller?



Genius Robs Store with a Palm Tree - Watch more free videos

Den där kvällen

Kan börja med på morgonen...eller rättare sakt på natten när jag vaknade kl 1 och inte kunde sova mer. Satt och surfa/spela tills kl va 9. Då ringde min farmor o fråga om jag ville äta midsommar frulle med henne. Så klart tänkte jag och på med kläderna o dro mig dit. Frullen bestod av sill o allt som man ska äta på denna dagen. Vi hade supertrevligt och snacka typ i 3 timmar. När jag skulle dra mig hemåt så frågade farmor om jag skulle åka med henne eftersom hon skulle till kyrkogården. Så klart sa jag o vi körde. När vi väll va där vid jag den där stenen i bröstet igen.
och som innan så är det inte för att det påminde mig att minf armor är död utan det påminde mig hur dåligt min farmor mår.  Ville bara säga dom där orden som gör att hon mår så bra men dom fins inte så jag bara sto där tyst och väntande.
Fett jobbig start på dagen tänkte jag och vi körde mig hem.

Kl är nu 6 och sandra ringer. Vi ska förkröka hemma hos tobbe, Dom är på väg in till stan nu och sa komma in om o hämta upp mig.Så runt 7 tiden kommer vi hem till tobbe. Då jag inser att niklas som va här o titta matchen är kyldig mig öl för dom ölen jag skulle ha denna dagen va typ slut. Ringer men dom svarar inte. Skit samma tänker jag och drar ner mig sandra på en lokala pizzerian och häler i mig en öl med sandra. Snackade mycket om saker med henne och va jag märkte är att hon mår faktist ganska bra nu. det gjorde mig glad, eller inte glad....mycket glad.
Väll hos tobbe som hade sin kusin där va grymt trevligt. Lite fifa street och dom kröka som bara den.
Jag hade som sakt inget att dricka men det gjorde faktist inget. jag hade trevligt ändå....konstigt nog...fatta inte va som hände : ) . Men men iaf så blev som sugna på att shotta. Blev bjuden, tänkte först att skarksrpit och jag är det big NO NO! men ändå..varför inte. Så jag fick en och den va nog den godaste jag fått. Iaf så blev det 2. och jag böjade känna dom där hjärncellerna som börjar bi aktiva när man just går över det där sträcket till att bli lite full.

Nu va det tid att sticka, kl va 12 och vi to taxi till slakt. När vi kom in så va det inte ganska många där så vi dro till baren. Fick ölen ihanden och dro in på dansgolvet. Sen till BJ och faktist...gick 150kr + . fett bra marckus att du inte spelade mer där :) .

Iaf så gled jag genom kvällen tills jag hittade en underbar tjej...det va elin som jag typ inte sett på ja....länge. Sto och sanckade en stund med henne tills hennes pojkvänn kom. Antgligen av han mycket full eller så tyckte han inte om att hans flickvänn sto och snackade med en annan kille eftersom den blicken jag fick va typ dödande. aja skit samma och tog ölen o vände på klacken. För att göra listan mindre så träffade jag typ hela det gamla gänget. Och det va då jag insåg hur jävla insest det där är. När jag hängde med dom så va det vi o ingen annan. Typ nya folk va inte vällkommna osv. Det är typ samma sak nu, fast 3 gånger värre. Det är mest detta med johanna o malle saken men sen fins det en sak till som håller på att gå riktigt fel. Synd eftersom dom värkar faktist ha roligt tillsammans. men iaf...jag är bara glad att jag inte är indragen i det längre. eller jo jag är ju på ett sätt indragen i det men, som alla andra vet är att det inte kommer va nåt och att när det väll bli värklighet för dom så sitter jag där igen kl 12 på natten och får ett telefonsamtal. Frågan är då om jag svarar den gången eller inte....

iaf blev skitglad att träffa dom där 2 fisarna igen...felle o elin. Gjorde kvällen typ mycket mer roligare. Sen träffade jag på en annan tje vid namn fia. Antingen är hon ganska blyg eller så bara testar hon mig. Nåt är det iaf men fan va jag diggar den där bruden :) . Det belv taxi hem till henne på möllan. Och som föra gången så slutade min resa där. Hon testar mig igen. Iaf så ringde jag upp felle och däcka hemma hos henne ist.
Det va mycket mer som hände som jag inte tänker skriva här...men ja hade fet kul iaf och tackar alla som va med :) hoppas ni hade lika trevlig midsommar som jag....

over and out

trallalalala

Nu har jag ett litet problem. jag vaknade 1 inatt för jag gjorde den dumma saken att la mig och titta på film när jag kom hem från skolan, Och så klart däcka jag...ack ack. Men nu börjar jag bli as tröt och vet inte va jag ska göra. Jag kan gå o lägga mig en stund. Men jag är ingen sån som tar tupplurar. När jag sover så sover jag tills jag vaknar. och det kan va allt från 4 timmar till 12 timmar. Eller så kan jag va vaken tills jag ska dra mig ut. Men då kommer jag säkert stendäcka innan man ska ut på klubben. Så ja vad fan ska man göra. Dagens i-landsproblem allså.

iaf så tänke jag tipsa er om en bra dokumenter jag tittar på nu. Heter Gangland och visas i USA atm. Men ni kan tanka det från internet. handlar om alla gäng som fins i världen och va dom hittar på och hur dom skapades. jävligt underhållande faktist.



Fett jobbigt

Så då får man fira midsommar i malmö och inte sthlm som jag hade hoppas på. Fan va less jag blir allså. Planerat det så länge och nu kan jag inte åka för försäkringskassan är mongo. Antingen skiter dom i att skicka ut pengarna jag ska ha eller så har posten slarvat bort mitt brev till dom som jag skickar till dom var månad.
Men va ska man göra. och på allt det så har fassan dratt på semester så man är typ ensam i huset. Innan tyckte jag det va fett kul, men nu är det bara fett tråkigt. Ingen att bråka med längre nu när gubben inte är här. Men jag ska iaf ha lite polare här hemma imorogn o grilla och titta matchen iaf. Ska nog bli trevligt det.
Sen har jag ett problem till. Eftersom jag har vatt inställd på att va i sthlm med syrran över helgen så har man ju inte planerat nåt till fredag.
Men om man tänker på det så kommer det nog lösa sig. Ni vet alla dom här stora högtider som vi har. midsommar, valborg osv osv...Dom brukar faktist suga fett mycket om folk planerar dom där dagarna. Så nu ska jag köra inpuls. Ska inte ringa runt fören på fredag och höra vart folket ska, sen ska jag säga ja till minst 2 ställen sen bara glida runt och se vart saker o ting händer :) . Tycker det låter som en grymt bra plan nu iaf. Får se om det låter lika bra på fredag.
Iaf ska jag på slakt med sandra och hennes kille på kvällen som det ser ut nu iaf.

Måndagen

Denna måndagn va inte som alla andra måndagar. Dagen började med att min mobil ringde som vanligt kl 6 o tid att gå upp till skolan. Men inte idag. Efter mitt festmaraton föra veckan va mitt huve o min kropp inte va den brukar va. Gick iaf upp men mötte min fassa i hallen och han skratta lite och sa jag skulle vända på klacken och sova igen. O jag är inte den som säger nej till nåt sånt.
Så jag gjorde ett svanhopp rätt ner i sängen. Tyska dommaren visade en stark 7.5 medans den sura fransmanen visade en svag 5.5. Stendöd fortfarande vaknade jag kl 11 av att jag hade en tjej hoppade i min säng. hade det inte vatt min brossas underbara unge som fyller 4a idag hade hon åkt rakt genom rummet som min mobil gjorde en dag. Hon fick en kram och så snackade vi lite om va hon hade gjort på dagis. Hon är vist kär i nån snubbe där som heter hassan. Ska kolla upp det där sen va det är för typ.
Sen så ringde en tjej, O INTE VILKEN TJEJ SOM HELST! utan det va Emmy, hon ville hänga idag o jag behövde typ inte säga ja innan hon sto utanför min dörr. Liksom snygg och glad o underbar som sist jag träffa henne. När hon fick en kram känndes bara allt så jävla rätt helt plösligt. Mitt onda huve o kropp bara försvann.
Så ingen tid att föralora körde vi in till stan för att shoppa. Det blev en snabbis på HM och macke fick en ny sjal(stava) till sin samilg.
Sen va det GTA malmö till bo01 och bara chilla. Snackade om allt möjligt, om hur hon har det i barselona osv osv osv...fick reda på att hon flyttar hem igen i slutet av denna månaden!!!! :)))))) . Sen kom hennes kompisar som jag heller inte sett på länge, Sofi, Han-som-jag-inte-kan-stava-till, och hon-som-jag-inte-kan-heller-stava-till, Sen va det strandmys till solnedgången. Fett härlig dag. kunde inte vatt bättre.

FAN VA JAG HAR SAKNAT DIG EMMY!

Över och ut

ok ok

jag vet om att jag skrev innan att jag inte klarade festa 2 dagar irad nu. But i have done it agen. Och inte bara 2 dagar. Studentenrna började i onsdas och sen har det bara gått utför.
Vatt ute onsdag torsdag och fredag och kommit hem i snitt kl 4-5 på morognen. och nu sitter jag här och tvättar mina kläder och förbereder mig på att dra in till stan igen och ska ut på klubb. jag vet inte men jag tycker det är fett kul men sen på morgonen när jag vaknar  så är det inte lika kul. Men va fan. Bara idag igen sen vila imorogn sen skola på måndag.
Man är ju bara ung 2 dagar per vecka! :))

kkthxbay

idag to jag ett steg i mitt förflutna. Har sakt att aldrig mer, aldrig mer kommer jag göra det igen. Inte efter va som har hänt. Den varma känslan i kroppen, det lunget. Det som satte ett leende på läpparna för i tiden.
Nått jag har stått för kastade jag i skiten.


RSS 2.0