rubriken!

En stor stort uppdatering nu!

Va har hänt nu denna månaden. Jag har fyllt år. hade ne underbar födelsedag som började med att jag hjälpte felle och Emmely att måla deras nya lägenhet. Sen trilla Sara, andrea och imme in och vi drog fram spriten...eller dom gjorde det...jag och felle tjuvstartade kl 3 på dagen. Sen va det ut till krogen där man träffa resten av gänget och brossan. Sen va resten dimma.

MM...nämde att felle och emmily har flyttat ihop, dom är inte lebb utan dom delar bara lägenhet. En 4a om man ska va sån. Skitfin och stor lägenhet. Och dom va och köpte en bäddsoffa där det står mitt namn på...eller snart iaf :)
Johanna och daniel kom med hem denna veckan. Natte stannade kvar..börjar faktist sakna den lilla skiten snart.  jobbiga är att varje gång det händer henne nåt så är jag där. Inte att jag kommer när det händer utan att jag är där när det händer.
Satt hemam hos felle och emmily och gjorde så lite som möjligt o johanna ringer. Frågar om vi ska träffas. och tänkte ajg och stack dit. Hon va fett sjuk o det va ingen hos henne. okej...måste nog stanna om det händer nåt eftersom hon hade vatt i sånt "malaria" (stava) ställe och sånt är ju inte bra. Sover där...vaknar med att hon väcker mig och säger vi ska till akuten...bla bla bla....o för att göra allt kort så sitter vi där från 11 på morgonen till 9 på kvällen....o jag som ÄLSKAR sjukhus så mycket :(
Men allt gick bra och hennes mamma är hos henne nu så jag kunde dra mig hemåt.

Sen va det inte så mycket mer....eller jo jag har gått med ångest hela veckan och kan fan inte fatta varfrör...eller....jo jag har en liten aning men jag är kluven och vet faktist inte va som är rätt och inte rätt just nu så jag kommer låta det va tills jag o själva saken har lungat ner sig lite.

over and out macke is a fart

RSS 2.0